May 16, 2022

Informal & cozy

Hyperlinks til Arket: shorts/HER, T-shirt/HER, blazer/HER, sweatshirt/HER, sko/HER

Tilbage til outfittet.:-RRB- Alt hvad jeg har på her er fra Arket, som er et af mine favorit high-street manufacturers. Jeg synes, at de gør det så godt og har utrolig mange lækre structure gizmos med et tvist. Jeg havde sat det sammen med en fin blazer og nogle cool sandaler for at give det lidt simple kant. Det er sådan et sæt, der nemt kan kinds op og ned, synes jeg.

Tilbage til outfittet.:-RRB- Alt hvad jeg har på her er fra Arket, som er et af mine favorit high-street makers. Jeg synes, at de gør det så godt og har utrolig mange lækre structure gizmos med et tvist. Jeg var her iført et lækkert sæt i “håndklædestof”– noget af det blødeste at have på. Jeg havde sat det sammen med en fin sports jacket og nogle cool sandaler for at provide det lidt mere kant. Det er sådan et sæt, der nemt kan kinds op og ned, synes jeg. Kan vi lige story lidt om sandalerne? Ej, er de ikke fede?:-RRB- Elsker deres chunky stropper. Dem kommer jeg uden tvivl til at bo i sommeren over. I kan finde hyperlinks til alt below billederne ovenfor. Kan Ive en rigtig skøn onsdag.

God formiddag. ♡ Her er et clothing fra forleden, hvor vejret tillod sandaler og naked ben for første gang i år. Sommeren venter lige om hjørnet og jeg kan slet ikke vente med at se vores nice lille have springe ud. Naboerne fortæller, at den er fyldt med smukke blomster. Jeg glæder mig sådan til at opleve den i fuld flor.:-RRB- Vi tilbringer næsten alle weekender derude, spiller bold, slår græs, prøver at finde ud af, hvordan man gør med alle blomsterne. Da vi var forbi i lørdags og var ved at slå græs, kunne jeg pludselig høre Christoffer flå en masse planter op af et bed mattress. Da jeg så mig over skulderen, var han i fuld sving med rive alle vores Akelejer op. Mig: “Stoooop!”– Christoffer: “Det er da ukrudt det her, det er sådan noget, der breder sig helt vildt!”… Klip til vi står nede ved blomsterhandleren i går og selvsamme blomst kan købes i en krukke– Christoffer: “Upsi”. Vi lærer det nok en dag, haha …

Vi lærer det nok en dag, haha …