May 16, 2022

Vores nye midlertidige hjem

Jeg kan godt lide at tilføje passepartout-rammer foran enkelte billeder. Jeg synes, det er sådan en fin detalje og giver dybde til plakaterne.

Jeg har valgt nogle, som spiller sammen i tonerne, guys alligevel provider lidt liv på hver sin måde. Jeg kan godt lide at mikse størrelser og have nogle rammer liggende og andre stående– det provider en fin dynamik. Poster Store har tusindvis af flotte posters og der kommer endda nye til hver tirsdag. De har mange print, der passer godt ind i den skandinaviske stil, synes jeg– og priserne er til at være med på. De har også lanceret mange fine versioner til børneværelserne. Jeg har netop selv bestilt en til Lilys nye værelse med en lille hval på. ♥.

Hvis guy søger inspiration til at lave en billedvæg, har de en hel kategori, hvor guy kan gå på opdagelse eller blot lægge en hel billedvæg i kurven, hvis man ikke har fantasi til at lave sin egen. Der er rigtig mange great stylinger derinde, synes jeg.

Som mange af jer ved, er vi flyttet hjem til mine svigerforældre, indtil vi kan rykke ind i vores nye hus. For at give en mere hjemlig og personlig følelse, har jeg dekoreret vores lille afdeling med smukke plakater fra Poster Store, som jeg selv har udvalgt.

Navnene på plakaterne: 1. Fleur de Jardin Motif, 6. Fleur de Jardin Botanique.

Magnoliagrene fra sanctuary pynter også så fint i det lille hjørne. ♥.

For at provide en mere hjemlig og personlig følelse, har jeg dekoreret vores lille afdeling med smukke plakater fra Poster Store, som jeg selv har udvalgt. De har mange print, der passer godt ind i den skandinaviske stil, synes jeg– og priserne er til at være med på. De har også lanceret mange fine versioner til børneværelserne. Den grønne plakat ovenfor har jeg bestilt til minutes søde mor i anledning af mors dag d. 9. Jeg håber, I kan bruge tippet og ellers vil jeg bare ønske jer en skøn dag.

Koden: “CHRISTINA-35” giver 35% rabat på alle plakater hos Poster Store (undtagen Selection Posters og rammer) indtil d. 09.05.2021– måske en gaveidé til Mors Dag?

Den grønne plakat ovenfor har jeg bestilt til min søde mor i anledning af mors dag d. 9. maj. Hvis I også kunne tænke her at glæde jeres mor, jeres svigermor, søster, jer selv eller en helt femte med en lille offered, kan I få 35% rabat på alle plakater undtagen “selection posters” og rammer frem til d. 9. maj med koden “CHRISTINA-35”. Jeg håber, I kan bruge tippet og ellers vil jeg bare ønske jer en skøn dag.